خانه سلامت تسنیم
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

تفاوت بین نعناع و نعناع فلفلی در چیست؟


هر دو نعناع عضو یک خانواده هستند و بنابراین از نظر ظاهری، نوع کشت، عطر و طعم و استفاده دارای ویژگی های نسبتاً یکسانی هستند. قابل توجه ترین تفاوت آنها در میزان منتول است، یک ماده آلی که در همه گونه ها خانواده Menthas یافت می شود و مسئول بخش عمده ای از طعم های شیرین و گاهی اوقات تند نعناع است.

نعناع (Spearmint)، حاوی کمتر از ۱% منتول، بسیار خوش طعم تر با مزه ای شیرین است و بنابراین اغلب در غذاهایی با طعم ترش یافت می شود؛ احتمال بسیار کمتری وجود دارد که طعم بر دیگر گیاهان و ادویه ها غلبه کند.

فرق بین نعناع معمولی و نعناع فلفلی

نعناع فلفلی در واقع ترکیبی از نعناع تند و آب نعناع است. با وجود ۴۰% منتول، مطمئناً یکی از اعضای قوی خانواده Metha است، و شدت طعم نعناعی آن باعث شده است که اسم نعناع فلفلی را به خود بگیرد. در برخی موارد، ممکن است این دو گیاه به جای هم مورد استفاده قرار بگیرند، اما به خاطر طعم شدید نعناع فلفلی، به احتمال زیاد آن را در غذاها و اقلامی پیدا می کنید که قصد دارند به طور برجسته طعم آن را نشان دهند، مانند آب نبات نعناعی، چای یا حتی نوشیدنی موهیتو.

هر دو نعناع و نعناع فلفلی نژاد بومی اروپا و خاورمیانه هستند اما در حال حاضر در بیشترین مناطق یافت می شوند و به آسانی در باغ ها یا گلدان های داخل خانه نعناع قابل پرورش است.

نعناع فلفلی

کاربردهای نعناع معمولی و نعناع فلفلی
نعناع فلفلی و هم نعناع دارای خواص دارویی برای ناراحتی های معده و تسکین موضعی دردهای عضلانی و خارش است. بخاطر میزان بالاتر منتول در نعناع فلفلی، از آن به طور گسترده تری برای این منظور استفاده می شود و روغن گیاهی آن به اندازه ای قوی است که به عنوان دافع برخی حشرات و از جمله پشه ها شناخته می شود و در باغبانی ارگانیک نیز به کار می رود.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*